Kafejka
Image default
Business

Ex floodlights van Zone Atex zijn explosieveilig

Ben je opzoek naar flood light verlichting voor een locatie met een verhoogd risico op explosies? In dat geval kun je bij Zone Atex terecht voor de aanschaf van onder andere Ex floodlights, maar ook andere verlichting die explosieveilig is. Niet iedere locatie is geschikt om doorsnee verlichting te gebruiken. Het is daarom belangrijk om hiervoor Zone Atex verlichting te gebruiken, zodat je zeker weet dat je veilig te werk kunt gaan op locatie. Het voordeel van ex floodlights van Zone Atex is dat je je niet druk hoeft te maken over de veiligheid in combinatie met een verhoogd risico op explosies. Alle floodlight lampen zijn geschikt voor deze risicovolle locaties.

Waarom floodlight verlichting?

Er zijn zo veel verschillende soorten verlichting verkrijgbaar, dus waarom kiezen voor floodlights? Deze lampen hebben veel voordeel te bieden, dus het is niet zo gek dat veel mensen enthousiast zijn over floodlights. Gebruik deze verlichting voor gasgroep IIX (-20 tot +60 graden Celsius) of IBB+H2 (-60 tot +60 graden Celsius) en loop geen enkel risico. Dankzij de gegoten aluminium behuizing is deze verlichtingsbron bestand tegen onder andere zeewater. Dit maakt het een fijne lamp om te gebruiken op onder andere havens en olieboorplatforms. De lamp is geschikt voor zone 1/2/21/22 en heeft een verstelbare hellingshoek van 15 of 30 graden. 

Hoe kom ik aan floodlampen?

Ben je geïnteresseerd in flooglights en wil je hier graag meer informatie over hebben? Neem dan eens een kijkje op https://zone-atex.nl/floodlights en lees alles wat je moet weten over Zone Atex flood lights. Denk hierbij aan alle voordelen van deze verlichting, de verschillen tussen het aanbod lampen en aanvullende informatie die zeker de moeite waard is om na te lezen. Lees je goed in en vergelijk verschillende lampen met elkaar om zo tot de beste floodlight naar jouw smaak te komen.

https://zone-atex.nl/floodlights/