Kafejka
Image default
Business

Ervaren automonteur opgelet!

Altijd nog in dezelfde garage aan de slag? Het is logisch dat je dan eens om je heen gaat kijken, op zoek naar een meer uitdagende functie waarbij ook jij nog kunt leren. Voor je het weet ben je veel kostbare tijd kwijt aan het vinden van de voor jou meest geschikte vacature voor automonteur. Het inschakelen van een externe partij die deze zoektocht van je overneemt, is dan misschien het overwegen waard. Voor de ideale Vacature automonteur kun je het zoeken en netwerken bijvoorbeeld overlaten aan Haldu Groep. Deze professionele onderneming verzorgt al jaren de werving en selectie voor automonteurs. In de jaren heeft Haldu dan ook een groot netwerk van eersteklas opdrachtgevers in de autobranche opgebouwd.

Begeleiding on the go

Haldu Groep beschikt over relevante contacten en een breed netwerk aan dergelijke mooie opdrachtgevers, waar jouw cv binnen een handomdraai naartoe gestuurd kan worden. Denk hierbij aan PON, Lexpoint en diverse Porsche centra. Het walhalla voor iedere automonteur. Bij Haldu Groep houden ze deze partners dan ook nauwlettend in de gaten om als eerste te weten wanneer er een vacature voor automonteur vrijkomt. Naast het zoeken naar de juiste match tussen jou en je potentiële nieuwe opdrachtgever, zorgt Haldu Groep ervoor dat jij goed voorbereid wordt op je nieuwe job. Denk hierbij aan persoonlijke begeleiding en aandacht voor je ambities. Een droom om door te groeien tot servicemonteur wordt dan ook serieus genomen.

Wanneer wil je beginnen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de volgende stap in jouw carriere als automonteur? Laat dan van je horen! Bijvoorbeeld per mail of telefonisch. Stuur je cv in en wie weet kun jij snel bij je nieuwe werkgever beginnen. De medewerkers van Haldu Groep reageren direct op vacatures en dus is het goed als jouw cv en motivatie vast op de goede plek ligt. Haldu Groep neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprek, zodat ze weten bij welke mogelijke opdrachtgevers je het best zou passen. Hierna gaan zij actief voor jou op zoek, met de korte communicatielijnen krijg jij nieuwe ontwikkelingen direct te horen. Veel succes met jouw sollicitatie!