Kafejka
Image default
Business

Een prachtig nieuwe eiken picknicktafel kopen

Als gezin is het altijd heerlijk om in het zonnetje te zitten met de kinderen op een eiken picknicktafel. Ik had er eentje gekregen toen ik te horen kreeg dat mijn vrouw zwanger was. Maar na een lange tijd en twee wilde kinderen, was de tafel kapot gegaan. Natuurlijk vond ik dit super jammer en wilde ik zo snel mogelijk een nieuwe picknicktafels fixen.

Waar kunnen we goedkoop een eiken picknicktafels scoren?

Nadat ik wat research had gedaan naar verschillende eiken picknicktafels maar die zijn duurder dan ik dacht. Voor mijn gevoel waren ze veel goedkoper vroeger dan nu, maar dat is natuurlijk veranderd door de jaren heen. Alsnog wilde ik een tafel voor mij en de kinderen regelen, dus heb ik me best gedaan om goede tafel te vinden voor een goede prijs. Ik dacht eerst dat de bouwmarkten goedkope en een beetje kwaliteit had, maar helaas was dat allemaal niet waar. Het was inderdaad goedkoop, maar kwalitatief erg slecht. Je zag meteen alle krassen en andere beschadigingen erop. Na een tijdje zoeken via het internet kwam ik bij een website terecht waar ze eiken picknicktafels verkochten die ze zelf maakte voor ook nog eens een goede prijs.

Blij met onze aankoop

Zelf had ik nog nooit van het bedrijf gehoord, maar de reviews van het bedrijf waren erg positief dus ik durfde met hun wel een poging te wagen. Dat bleek uiteindelijk een goede keuze te zijn, want ze hadden een goed systeem waar ik makkelijk kon aangeven wat voor bestelling ik wilde en daarmee hadden ze ook persoonlijk contact met je over de bestelling. Daarnaast was de bezorging en service heel goed. Ze kwamen aan en konden meteen nog het laatste stuk van de picknicktafel ter plekke vast maken. Nu zit ik heerlijk met onze kinderen aan de picknicktafel te genieten van een ijsje.

Contact

Wilt u meer weten over deze website en wat zij u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website via www.eikenpicknicktafels.nl voor meer informatie over het bedrijf zijn diensten en natuurlijk de producten die zij verkopen.