Kafejka
Image default
Business

Een passend cadeau! Een PlayStation Network Card.

Ben je ook gek op gamen en in het bijzonder gek op PlayStation? Dan weet je dat je af en toe geld nodig hebt om goed te kunnen blijven gamen. Op zoek naar updates of andere mogelijkheden? Die vind je in de PlayStation Store. Dat is leuk en aardig maar hoe kan je deze producten dan kopen? Dat kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk met een PlayStation Network Card. Je hebt geen creditcard nodig en je kan zelfs een kaart kopen voor een ander, als cadeau bijvoorbeeld. Online of in een fysieke winkel; alles is mogelijk.

Hoe werkt de PlayStation Netwerk Card

Hoe voeg je geld aan je PlayStation Networkportemonnee toe zonder gebruik te maken van een creditcard? Eigenlijk vrij eenvoudig. Je koopt een PlayStation Network Card en voert de 12-cijferige code in. Zo voeg je het bedrag van de kaart toe aan je portemonnee. Als je portemonnee is bijgevuld kun je vervolgens jezelf trakteren op de meest geweldige downloadbare content die er is. Je kan op je gemak allerlei PlayStation 3- en PSP-content downloaden evenals talloze items aanschaffen of nummers uit de SingStore binnen halen. Je hebt Cards met een waarde van €20 en €50 euro. Met dergelijke bedragen kun je aardig wat speelplezier aanschaffen.

PlayStation Netwerk Card biedt mogelijheden

Met een PlayStation Network Card 50 euro heb je aardig wat mogelijkheden in handen. Natuurlijk blijft de waarde altijd behouden wanneer je besluit deze niet direct te besteden. Maar ik weet uit ervaring dat het heel moeilijk is om geen mooie dingen aan te schaffen. Zo kan je het bedrag gebruiken om content te downloaden voor je PlayStation 4 of – 3, maar ook andere content is voorhanden. Eigenlijk moet je gewoon zelf even kijken naar de mogelijkheden. En mocht je binnenkort jarig zijn en iemand vraagt of je nog wensen hebt? Dan is een PlayStation Network Card een makkelijk en altijd goed bevonden cadeau!

 

https://www.dreamgame.nl