Kafejka
Image default
Business

Een origineel en leuk afscheidscadeau voor onze collega

Doordat een collega van ons de zaak helaas ging verlaten, waren wij op zoek naar een leuk en origineel afscheidscadeau voor onze collega. Om tot een origineel afscheidscadeau te komen, hadden wij een ideeënbox ontwikkeld waarin iedereen zijn of haar ideeën kon stoppen en zo hoopten wij dat er een erg leuk en origineel idee tussen zat. Doordat alle ideeën niet echt origineel waren, besloten wij verder te zoeken en in onze contactenkring te vragen naar verschillende ideeën. Hierdoor kwam een collega van ons op een gegeven moment met Jilster. Zij had dit via een vriendin van haar gehoord en zij legde ons dan ook alles uit. Wij werden meteen erg enthousiast en het leek ons meteen erg leuk om aan de slag te gaan met dit afscheidscadeau. Wij konden niet wachten op het eindresultaat en wisten nu al zeker dat onze collega dit cadeau echt geweldig zou vinden.

Een glossy als afscheidscadeau voor onze collega

Het afscheidscadeau voor onze collega was namelijk een glossy. Een glossy is een soort tijdschrift waarin ruimte is voor veel foto’s en veel verschillende soorten teksten. Hierdoor konden wij al onze herinneringen aan onze collega kwijt in deze glossy en hadden wij allemaal een bladzijde om deze geheel naar eigen wens in te richten. Wij vonden het proces om de glossy te maken erg leuk en hebben regelmatig aan elkaar gevraagd wat zij tot dan toe hadden. Hierdoor merkten wij meteen dat het een erg divers tijdschrift zou worden en dat de leukste foto’s gebundeld zouden worden in deze glossy.

Een erg leuk productieproces

Jilster stuurde ons eerst een proef glossy op toen deze klaar was. Hierdoor konden wij kijken of wij enthousiast waren over het eindresultaat en de definitieve glossy wilden gaan laten uitbrengen. Deze werd erg goed en netjes geleverd en de foto’s en teksten waren ontzettend mooi afgedrukt. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit en raden Jilster zeker aan bij anderen. Het is erg leuk om op deze manier een afscheidscadeau voor een collega te maken en hopen in de toekomst zeker weer zo’n origineel cadeau te mogen maken!