Kafejka
Image default
Business

Een opleiding volgen bij EKH.nl

Ik heb laatst een opleiding gevolgd bij EKH.nl. Van onze leidinggevende moest mijn gehele afdeling in het magazijn een bepaalde opleiding doen om zo een certificaat te krijgen om een apparatuur te mogen besturen. Maar het is niet alleen even een opleiding volgen en dat is het. Er komt veel theorie bij kijken en sommige opleidingen kunnen dit niet goed of onduidelijk uitleggen. Dus het was even kijken hoe EKH.nl dit zou gaan aanpakken. Meer over de brancheorganisatie Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen.

EKH.nl geeft fijne instucties en hoog kwaliteit les

We werden door EKH.nl uitgenodigd om langs te komen voor de opleiding om daar aan de slag te gaan met de theorie en de praktijk ineen. We hadden niet gedacht dat we fysiek les zouden krijgen, maar dat vonden we wel erg fijn. Tijdens de instructie lessen werd alles erg duidelijk uitgelegd en werden vragen vanuit het publiek goed beantwoord zodat iedereen het snapte. Daarnaast was het praktijkgedeelte ook erg interessant. We mochten met bescherming de apparatuur volgens de instructie besturen en moesten daarbij ook een toets afleggen om te kijken of we dit onderdeel goed beheerste. Als dit niet het geval was, werd je apart genomen voor een kleine extra les, en mocht je de toets over een uur weer opnieuw doen.

Veel geleerd van opleiding

Nadat een paar dagen te hebben geleerd en gewerkt, had de hele afdeling de opleiding behaald met vlag en wimpel. Alles was zo duidelijk uitgelegd dat we nu de instructies en veiligheidsmaatregelen uit ons hoofd kunnen dromen. We hoeven geen enkele moeite te doen om deze stof nu goed toe te passen op de werkvloer. Daarnaast was deze opleiding helemaal vergoed door onze leidinggevende dus een gratis certificaat was altijd een goede investering. Nu werken we rustig door op de werkvloer terwijl ik misschien erover nadenk om nog een opleiding erbij te doen.

Opleiding volgen?

Wilt u ook een opleiding volgen bij dit bedrijf en slagen met een officieel diploma? Bekijk dan eens de website EKH.nl voor meer informatie over de soorten opleidingen die zij bieden en wat zij nog meer als bedrijf kunnen doen.