Kafejka
Image default
Business

Een ICT bedrijf uit Ede met service

Sinds ons bedrijf een contract heeft gesloten met Xantion ICT bedrijf Ede, is onze ICT voorziening ‘top of the bill’.  We hebben eerlijk gezegd geen irritaties meer wat het disfunctioneren van onze apparatuur betreft. Wanneer er onverhoopt iets niet helemaal lekker werkt, nemen we contact op met de helpdesk van Xantion. Ze zijn nooit te beroerd om een van onze medewerkers met een probleem met bijvoorbeeld de server, computer, printer of zelfs internetverbinding te woord te staan. En weet je wat dit ICT bedrijf uit Ede ook zo geweldig maakt? Als je dringend hulp nodig hebt, krijg je direct iemand aan de lijn! Persoonlijk contact via de telefoon. Niks geen ellenlang keuzemenu waardoor je ergernis en tijdsdruk eigenlijk alleen maar toeneemt. Storing of korte vraag? De helpdeskmedewerkers van Xantion geven altijd geduldig en professioneel hun goede raad waarmee de meeste problemen direct kunnen worden opgelost.

Xantion, ICT bedrijf uit Ede geeft vertrouwen

Dit ICT bedrijf uit Ede weet als geen ander hoe cruciaal het is voor ons bedrijf, of welk ander bedrijf dan ook daar ben ik van overtuigd, dat een ICT systeem optimaal moet werken. Door het onderhoudscontract dat wij hebben afgesloten met Xantion, kunnen onze medewerkers erop vertrouwen dat alles naar behoren werkt en blijft werken. Zo niet, dan wordt er direct een oplossing geboden zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Kostbare tijd waarin niet gewerkt kan worden. Hoe je het went of keert, als bedrijf zijn we nu eenmaal zeer afhankelijk van een perfect draaiend computerpark met alles wat erbij hoort en erbij komt kijken.

Een ICT bedrijf uit Ede voor een klein prijsje

We hebben bij Xantion, ICT bedrijf uit Ede, het volledige beheer van al onze ICT voorzieningen in handen gegeven. Ook voor ons kleine kantoor is het een verademing. Voor slechts € 1,95 per werkplek per dag hoeven we sinds onze samenwerking met Xantion geen dure investeringen meer te doen. Wat ons een perfect georganiseerd ICT systeem heeft opgeleverd. En de maandelijkse kosten zijn beduidend laag te noemen. Maar wat ook zo fijn is, het zijn kosten die voorspelbaar zijn. Voor ons geen onverwachte ICT uitgaven meer. Als dit je als muziek in de oren klinkt, raad ik je aan contact op te nemen met dit ICT bedrijf uit Ede.