Kafejka
Image default
Business

Een goede elektricien uit Ede vinden

Wij hadden een moeilijke opdracht voor een elektricien uit de omgeving van Ede. Al voor een langere periode wilde wij graag zonnepanelen op ons dak plaatsen, omdat dit beter is voor het milieu en we betere stroom ervan zouden krijgen. Maar wij hebben een behoorlijk moeilijk dak om zonnepanelen op te leggen. Dat werd ons verteld door de vorige eigenaar van het pand. Maar we wilden het toch proberen. Dus zochten we een goede elektricien die ons verder kon helpen.

Een complexe opdracht voor een elektricien uit Ede

Het was inderdaad een behoorlijk moeilijke opdracht voor een elektricien uit de omgeving van Ede. We waren al naar vele bedrijven geweest om te vragen of het mogelijk is om zonnepanelen bij ons te installeren. Maar de meeste bedrijven hebben ons inderdaad afgeraden om dit te doen in verband met het slechte dak. Hierdoor zakte onze moed in een beetje in, totdat we bij Timmer Installaties kwamen. Die zeiden namelijk dat het wel mogelijk was om zonnepanelen op ons dak te installeren. Maar dat het wel zorgvuldig moest gebeuren. Dit vonden wij niet erg en zijn akkoord gegaan met Timmer Installaties. We waren heel benieuwd hoe dit zou uitpakken. 

Alles is opgelost

Samen met Timmer Installaties hadden we een datum geprikt wanneer ze zouden langskomen om de zonnepanelen bij ons te komen installeren. Wij waren best nerveus omdat we niet wisten of het ging lukken. Maar na ongeveer een paar uur werk van de medewerkers van Timmer Installaties was alles neergelegd en geïnstalleerd zoals het hoorde. We konden deze ook meteen gebruiken en het was een fijne manier van werken. Zo werden we meer bewust van duurzaamheid en dat vinden we als bedrijf belangrijk. Zonder de hulp van Timmer Installaties, hadden we dit nooit kunnen realiseren en ben daarom ook super blij met het eindresultaat.

Contact

Wilt u meer weten over alle diensten die Timmer Installaties kan aanbieden aan u? Bekijk dan eens de website van Timmer Installaties voor meer informatie over de diensten en maak een afspraak om kennis te maken met de medewerkers voor nog meer advies.