Kafejka
Image default
Business

Een dashcam volledig ingebouwd?

Waarom een ingebouwde dashcameen slimme keuze is!

Een moderne auto is niet echt af, zonder dat er een ingebouwde dashcam in zit. In de meeste nieuwe auto’s is dit een standaard accessoire, maar dat geldt zeker niet voor wat minder nieuwe auto’s. Heeft u zelf een auto en wilt u een ingebouwde dashcam laten plaatsen? Dan is dit voor elk merk en type auto mogelijk via de professionele aanbieder Carcam.nl, dé expert op het gebied van ingebouwde dashcams en dual dashcams. Maar waarom is een dashcam laten inbouwen zo slim? Welke meerwaarde leveren dashcams voor autorijders?

Wat leveren ingebouwde dashcams zoals op?

Het belangrijkste motief om een camera in auto’s in te bouwen, is de extra veiligheid die hiermee gecreëerd wordt. Stel dat u een aanrijding krijgt of betrokken raakt bij een ongeluk… De beelden van een autocamera kunnen richting de verzekeringsinstantie dan uitsluitsel geven en ervoor zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Ook wanneer uw auto is aangereden door iemand anders terwijl deze geparkeerd stond, maakt een ingebouwd dashcam hiervan beelden. Ingebouwde bewegingssensoren zorgen er namelijk voor dat bij een minieme beweging van de auto er direct wordt gefilmd. Verder zijn de beelden van autocamera’s leuk om te gebruiken om uw vakantieritten te filmen. Zo kunt u na de vakantie nog eens nagenieten van de natuurpracht en gave autoritten dei u gemaakt heeft.

Bekijk alle modellen en typen inbouwcamera’svoor auto’s

Als u nu naar de website carcam.nl gaat, kunt u de nieuwste modellen dashcams voor auto’s zien. Er is een ruime keuze aan kwalitatief hoogstaande dashcams voor een scherpe prijs. Heeft u vragen, dan helpt onze klantenservice u graag verder!