Een bestelbusje huren omgeving Zoetermeer?

Een bestelbusje huren in de omgeving van Zoetermeer kan bij Infinity Car Rental en is een verstandige keuze. Een bestelbusje kan je om verschillende redenen nodig hebben. Voor het vervoeren van kleine én grote goederen bijvoorbeeld bij een verhuizing maar ook voor het vervoeren van personen. Infinity Car Rental heeft verschillende soorten bestelbusjes in haar assortiment. Bestelbusjes met een wisselende laadruimten en laadvermogen, maar ook bestelbusjes geschikt voor het vervoeren van maximaal 9 personen. Zo kun je er gezellig met zijn allen erop uit trekken.

Bestelbusje huren Zoetermeer zeer flexibel

Je kunt een bestelbusje of een auto huren omgeving Zoetermeer per dagdeel of voor meerdere dagen. Neem voor de voorwaarden of voor het doornemen van de vele mogelijkheden die aansluiten bij jouw specifieke wensen gerust contact met ze op. Want de service van Infinity Car Rental is geweldig. Zo kun je zelfs een auto of bestelbusje huren per uur! Soms heb je maar heel kort een vervoersprobleem en is het zonde als je een auto of busje langer moet huren dan strikt noodzakelijk. Je hebt bij hen maar liefst 200 vrije kilometers! En wanneer je bijvoorbeeld met je vrienden een week of wat erop uit gaat, zijn de kilometers die je na die eerste vijf dagen rijdt, ook nog eens geheel vrij. Als student krijg je korting wanneer je bij hen een bestelbus of auto huurt. Zij snappen dat je als student niet veel te besteden hebt en geven je een korting op de huurprijs van een auto of bestelbus.

Breed assortiment voor de particulier of zakelijke klant

Infinity beschikt over een breed assortiment bestelbusjes én auto’s. Op deze manier willen ze zo goed mogelijk proberen te voldoen aan de uiteenlopende wensen van hun klanten. Een bestelbus huren is niet alleen voor de particuliere klant interessant. Soms kan het voor een bedrijf noodzakelijk zijn om een busje te gebruiken. Maar wanneer dit slechts incidenteel is, kan het interessanter zijn om er een te huren in plaats van te kopen.

Bent u geïnteresseerd om een bestelbusje of auto te huren? Bekijk het uitgebreide aanbod op de website of neem telefonisch contact met hen op: 079 – 23 40 444 of mobiel: 06 – 18 61 18 73.