Kafejka
Image default
Offers

Doelbewust een voetbaldoel scoren

Een lekker potje voetballen in teamverband is niet alleen gezellig, maar ook gezond. Heerlijk in de buitenlucht kom je met een wedstrijd al snel aan je dagelijkse hoeveelheid beweging en onderhoud jij de nodige sociale contacten. Om de winst te behalen zal je wel recht op je doel af moeten gaan. Schot voor open doel toch? Niet als jouw vereniging nog geen voetbaldoelen gekocht heeft. Tijd om alle ballen in de lucht te houden en de zoektocht naar een geschikt voetbaldoel te starten.

Voetbaldoelen 

Om “goal!” te kunnen roepen, moet eerst grondig worden gekeken naar de mogelijkheden die er zijn als het gaat om voetbaldoelen. Laat je niet uit het veld slaan door de vele mogelijkheden, maar kijk welk type doel het meest geschikt is voor jouw gebruik en maak dan een keuze uit de collectie:

  • verplaatsbare voetbaldoelen

  • vaste voetbaldoelen

  • wegdraaidoelen

  • doeltjes voor thuisgebruik

  • doelen voor straatsport

Veiligheid voorop

Een verplaatsbaar doel is praktisch in gebruik, maar heeft wel attributen nodig hem op de juiste plek te houden. Om de boel niet op de spits te drijven is verzwaring wenselijk, net als draagbeugels en netbevestiging. Een goal dat niet omkiept schiet zijn doel ook niet voorbij en dat komt de veiligheid ten goede.

Materiaal en afmeting

Kies of jouw doel van aluminium of van staal moet zijn en bepaal vervolgens de afmetingen en je doel voor vandaag is bereikt. Om de gezonde buitenlucht intact te houden, doe je er goed aan om voor duurzaamheid te kiezen. Houd je aankoop netjes en kies voor een dik net dat een lange levensduur heeft. 

Goede aftrap

Zorg dat je na het plaatsen van het doel het veld ruimt, dan kan de arbiter ernaar fluiten en de wedstrijd starten. Nu de voorzet gegeven is, kan de wedstrijd gepland worden. Aan het einde van de wedstrijd kunnen bij de voetbaldoelen dan de teamfoto’s worden geschoten.

https://skor.nl/