Kafejka
Image default
Business

diamanten verkopen

verkopen van diamanten sieraden of losse diamanten.

Wanneer u diamanten heeft en deze wil verkopen, dan kun je bij GoudNL terecht. Misschien heeft u sieraden met diamanten of losse diamanten waar u niets mee doet. Dat is jammer, want de verkoop van uw oude diamanten kunnen u nog een aardig bedrag opleveren. GoudNL is een van de weinige bedrijven die diamanten inkopen en u een nette prijs geven voor deze stenen.

 

Verkoop van diamanten, hoe gaat dat in zijn werk?

Bij GoudNL kunt u terecht wanneer u uw diamanten of diamanten sieraden wilt verkopen. Er wordt dan gekeken naar de waarde van diamanten en het goud. Naast het inkopen van diamanten en goud kan GoudNL gratis en vrijblijvend uw sieraden en diamanten taxeren. Het proces van taxeren neemt niet veel tijd in beslag, en u weet direct waar u aantoe bent.

 

Online de taxatie diamanten regelen

De online taxatie van diamanten bij GoudNL is heel gemakkelijk. U vult online het Diamant taxatie formulier in en GoudNL stuurt u een prijsindicatie. U kunt contact met GoudNL opnemen voor bijvoorbeeld de taxatie van je diamanten, een gouden ring met diamant of bijvoorbeeld een ketting. De taxatie is bij ons geheel vrijblijvend. Ook wanneer je vragen hebt over de werkwijze of iets dergelijks kunt u contact opnemen met GoudNL.

https://www.goudnl.nl/diamant-verkopen