Kafejka
Image default
Business

Dekbedden en kussen bij dekbedenmatras.nl

Bij dekbedenmatras.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment dekbedden, matrassen en kussens. Wij vertellen u graag meer over de verschillen tussen de diverse soorten dekbedden en kussens en de gebruikte materialen. U kunt daarnaast ook altijd contact met ons opnemen bij vragen of voor een persoonlijk advies.

De materialen van dekbedenmatras.nl

De donzen dekbedden en kussens van dekbedenmatras.nl worden in Nederland of Duitsland gemaakt en zijn van Europese, Nederlandse dons gemaakt. Deze donsvariant ontwikkelt zich binnen ons klimaat tot een volle en veerkrachtige dons. Dit leidt tot een soepele, veerkrachtige, vochtregulerende vulling van uw dekbed of kussen. In de winter houdt dit dons de warmte vast, maar in de zomer zorgt het voor koeling. Wij hebben natuurlijk ook katoenen dekbedden in ons assortiment. Katoen is gemakkelijk wasbaar, antiallergisch en natuurlijk. Vooral als u snel transpireert of het snel warm heeft, raden wij een vierseizoenen dekbed van katoen aan. Kijk op onze website voor nog meer informatie over de gebruikte materialen.

Onze matrassen

Wij helpen u graag wanneer u vragen heeft over een matras. Wij geven u advies wanneer u twijfelt welk matras bij u past en online kunt u uw ideale matras samenstellen. U kunt dit gemakkelijk en snel doen met ons stappenplan. Afhankelijk van de afmeting van uw matras en het materiaal van uw voorkeur is er veel mogelijk. Er is een maatwerk matras voor bijna ieder budget beschikbaar. Ook als u op zoek bent naar een speciale vorm van uw matras, bijvoorbeeld voor uw caravan, camper, vouwwagen, boot of vrachtwagen kunnen wij u van dienst zijn. Neem dan contact met ons op via het offerteformulier en wij nemen contact met u op.

Proefliggen

Een matras kiest u niet zomaar uit. Als het goed is gaat uw matras wel 13 jaar mee. Daarom bevelen wij u aan om goed na te denken over deze aankoop. Wij adviseren u natuurlijk graag. Een goede nachtrust zorgt voor een frisse dag. Een goed advies bij de keuze van uw nieuwe matras, kussen of dekbed is daarom geen overbodige luxe. Via onze website plant u daarom gemakkelijk een proeflig-moment in. Zo weet u zeker wat u koopt!