Kafejka
Image default
Business

De nieuwste trends voor de tuin

Ben jij iemand met groene vingers? Houd je ervan om je tuin altijd zo mooi mogelijk in orde te hebben, zodat je hier het hele jaar door van kunt genieten? Dan raden we je van harte aan om dit artikel eens goed door te lezen. We vertellen je namelijk wat de nieuwste trends zijn op het gebied van tuinen. Zo weet jij dat je tuin er straks niet alleen maar netjes bij ligt, maar dat deze ook nog eens helemaal hip is! 

Je tuin als echt rustpuntje

Een tuin is natuurlijk altijd wel een oase van rust geweest, maar dat gevoel wordt momenteel alleen nog maar versterkt. Tuinmeubelen die net even wat comfortabeler zijn, waarbij de nadruk er vooral op lijkt te liggen om deze zo laag mogelijk te maken. Loungesets waar je jezelf helemaal op uit kunt strekken. En vooral ook een warme uitstraling om je helemaal zen van je tuin te laten genieten! 

Een grote hoeveelheid planten in je tuin 

Het woord oase lijkt dit jaar echt het sleutelwoord voor iedereen met een tuin. Wat hier ook bij hoort is dat er veel planten in je tuin moeten staan. Niet een paar planten die in een hoekje staan weggestopt, maar een groot aantal planten die echt het oase gevoel naar voren brengen. Planten in alle soorten en maten, in alle kleuren. Oh, dat gezegd hebbende, het liefst in het groen want dat is toch wel de trendkleur momenteel! 

Lekker landelijk 

Ben je niet zo van al die planten en dat groene? Je mag volgens de trends het dan dit jaar ook gewoon op landelijk en rustiek gooien. In de Blokker folder van deze week zul je waarschijnlijk ook wel een aantal producten hebben zien staan die helemaal op dit thema aansluiten. Je roept met deze meubelen een lekker mediterraans gevoel op. Kun je niet op vakantie dit jaar maar wil je jezelf toch op vakantie wanen? Met de juiste meubels is het zet alsof je toch aan de Middellandse Zee zit!

https://www.folderbode.nl/