De alles-in-een kraan van Quooker

Een Quooker kraan is een revolutionaire uitvinding die direct kokend water kan leveren op elk moment van de dag. Zo kun je dus binnen luttele seconden kokend water krijgen uit je kraan waardoor je dus bijvoorbeeld veel tijd kunt besparen op de bereiding van allerlei gerechten. De kraan wordt geplaatst op jouw aanrecht en het reservoir onder jouw aanrecht. Om geen afbreuk te doen aan je keuken zijn er meerdere modellen en accessoires.

 

Alle opties voor uw keuken

Waar bij de eerste uitvinding een standaard kraan werd geleverd zijn de kranen van Quooker tegenwoordig voorzien van een mooi design. Er zijn verschillende modellen ontwikkeld voor elke keuken omdat Quooker zich realiseert dat je geen kwaliteit van je mooie keuken wilt inleveren. Zo zijn er ook verschillende accessoires ontwikkeld waardoor je niet alleen een kraan hebt maar een totaalpakket. Zo zijn er ook weer verscheidene beugels ontwikkeld waar je je kraan aan kunt hangen. Die beugels zijn ook weer mooi vormgegeven. Je kan ook nog kiezen voor bijvoorbeeld zeeppomp die volledig aansluit op het design van de beugel, kraan en jouw keuken.

Voordelen van de Quooker

Nadat je alle opties en mogelijkheden hebt gezien wordt het eens tijd om de echte voordelen van een Quooker kraan op een rijtje te zetten. Het grootste voordeel is natuurlijk duidelijk en dat is dat er direct kokend water kan lopen uit jou kraan die daarnaast ook nog lauw water kan geven. Het is ook een geld besparende investering omdat alleen de koolfilter eens in de 5 jaar vervangen moet worden. Die koolfilter is op 5 jaar maar 30 euro wat dus neerkomt op 6 euro per jaar aan kosten aan de Quooker. Om het gevaar van kokend water te verminderen heeft Quooker een speciale straat ontwikkeld. Dit is geen straal die uit je huidige kraan komt lopen maar het is een straal die kleine spetters uit de kraan levert waardoor het verbrandingsgevaar laag is. Ook zit er een soort kinderslot op waardoor het lastig is voor kinderen om zich daar aan te verbranden.

Nadelen van de Quooker

Er zijn maar een paar minimale nadelen aan de Quooker. Soms heeft u een extra elektriciteitsaansluiting nodig wat meer tijd en geld kost. Ook zit er een limiet aan de hoeveelheid kokend water die uit de kraan komt lopen. Wil je veel kokend water kunnen krijgen uit je kraan moet je een groter reservoir nemen waar ook weer extra kosten aan vast zitten. De prijs van een Quooker is ook een nadeel. de kosten liggen rond de €1000,00 voor een XCHR Quooker Flex chroom pro3.