Kafejka
Image default
Business

De advocaat uit Ede heeft ons goed geholpen met de scheiding

Tegenwoordig is het zoeken van een echt goede advocaat in de omgeving van Ede erg lastig. Sommige vragen veel te veel geld voor maar 1 dienst en sommige doen niet hun best voor jou. Helaas gingen ik en mijn partner scheiden en hadden we een goede advocaat nodig om alles goed op een rijtje te zetten. Gelukkig hadden we advocaat Ede Vallei advocaten gevonden.

Een ouderschapsplan opstellen met de advocaat uit Ede

Samen met de advocaat uit Ede hadden we een afspraak om alles duidelijk op papier te krijgen wat iedereen wil en wat niet. Toen we samen bij de afspraak kwamen werden we vriendelijke begroet en kregen we een kopje koffie of thee. Daarna gingen we zitten en praten over de bepaalde eisen die wij allebei hadden. Bovendien kwamen ook de kinderen aanbod, want wie neemt de kinderen en hoe gaat we dat doen met school? We gingen dit allemaal bespreken en overleggen. Het was de bedoeling dat er na het gesprek een ouderschapsplan zou komen met alles erin wat we hadden afgesproken met elkaar. Omdat we de kinderen niet veel willen leiden in het proces van de scheiding, zorgen we ervoor dat we voorlopig in dezelfde stad wonen. Zodat de kinderen altijd kunnen kiezen waar ze naartoe gaan.

Mediation voor ons en de kinderen

Door de scheiding zijn onze kinderen wat stiller geworden in huis. We hebben samen een jongen van 14 jaar en een meisje van 12 jaar. Ze praten niet veel meer over wat ze vinden van bepaalde situaties en over de scheiding. Daarom hadden we besloten om bij Vallei Advocaten ook een mediator in te schakelen. Dan kunnen de kinderen al hun problemen en hun frustraties daar kwijt. Toen we ze daar een paar keer heen hadden gestuurd, merkten we meteen dat ze wat meer open waren tegen ons en het ging steeds beter!

Bekijk de website

Bent u ook op zoek naar een goede advocaat in de omgeving van Ede? Bekijk dan de website van Vallei Advocaten via www.vallei-advocaten.nl voor meer informatie over hun diensten!