Kafejka
Image default
Business

Dakwerken Antwerpen

Dak isoleren

De isolatienorm van 2020 komt eraan en daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over het isoleren van daken. Tegen 2020 moeten namelijk alle woningen geïsoleerd zijn.

Je kan een dak zowel langs binnen als buiten isoleren. Wat de beste optie is, hangt af van het daktype (hellend of plat dak) en de dakbedekking (bij dakisolatie langs buiten moet deze vernieuwd worden). Bij Dakwerken Roofit hebben we ons door de jaren gespecialiseerd in platte daken en weten we heel goed hoe we deze moeten isoleren.

Voordelen dakisolatie

Een plat dak isoleren biedt een tal van voordelen. In de zomer zal je huis lekker fris zijn en in de winter zal je niet te veel moeten stoken. Jouw rekeningen zullen minder hoog zijn en bovendien komt dit het milieu ten goede. Daarnaast zal een goede dakisolatie een gunstige invloed hebben op jouw EPC score. Ten slotte zijn er nog een aantal premies die je kan ontvangen als je jouw plat dak laat isoleren.

Dakwerken voor platte daken in Antwerpen

Bij Dakwerken Roofit kan je terecht voor alle dakwerken met betrekking tot platte daken. Niet alleen isolatiewerken behoren tot onze specialiteit, ook voor renovatie- en herstellingswerken ben je bij ons aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar dakwerken in Antwerpen, ben je dus bij Dakwerken Roofit aan het juiste adres!

 

https://dakwerken.be/