Kafejka
Image default
Business

Dakkapel

Voordelen van een dakkapel

Loopt u wel eens buiten en valt u dan ook de dakkapellen van andere huizen op? En ziet u dan ook wel eens mooie varianten waar u jaloers op wordt? BM Daktechniek is een betrouwbare leverancier en specialist als het om maatwerk gaat.

Een dakkapel laten aanbouwen heeft veel voordelen. Allereerst zult u denken aan een dakkapel om meer ruimte in huis te creëren zodat u het woonoppervlak kan vergroten. Maar er zijn nog meer voordelen te noemen. U heeft meer ruimte om te staan en vangt meer daglicht in huis. Meer licht in huis is goed voor de gezondheid en bespaart ook weer in energiekosten. Ideaal dus om de zolderruimte om te toveren tot een extra kamer voor uw hobby, werk of kind. Uw huis wordt completer en aantrekkelijker met een dakkapel en heeft u er al aan gedacht wat dit doet met de waarde van uw huis? De huisprijs kan stijgen met wel duizenden euro’s.

Hulp en informatie bij vergunning voor een dakkapel

Hoewel het aanbouwen van een serre omslachtig kan zijn vanwege de vereiste vergunning, hoeft u hier bij een dakkapel meestal niet bang voor te zijn; deze is vrijwel altijd vergunningsvrij. In sommige gevallen is de vergunning wél vereist in verband met de ligging van uw woning of de grootte van de kapel. Ook hier heeft een bedrijf als BM Daktechniek een antwoord op.

https://www.bm-dakkapel.nl/