Kafejka
Image default
Business / Food and Related Products

Cocktailshaker thuis voor jouw feestje inhuren

Een cocktailshaker kan ook thuis ingehuurd worden tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest, je wordt 50 en je wilt een echt memorabel feest geven. Hier kan een cocktailshaker natuurlijk niet bij ontbreken. Benieuwd naar hoe ons cocktail concept eruit ziet? Bekijk dan de foto’s van Bar Company.

Cocktailshaker die bij jouw thuis de cocktails maakt

Onze shakers kunnen op elk evenement de lekkerste cocktails maken. Je organiseert bijvoorbeeld voor je 50e verjaardag een feest, maar je wilt er wel echt voor zorgen dat mensen jouw feest gaan onthouden. Wij hebben daar de perfecte oplossing voor. Onze cocktailshakers kunnen niet alleen de lekkerste cocktails maken, maar zijn er ook in getraind om een ​​show weg te geven. De charmes van een barman valt altijd bij iedereen in de smaak. We hebben voor elk feest een bij passende barman. Belangrijker is eigenlijk nog dat je zelf bijna niks hoeft te regelen. Wij zorgen ervoor dat het hele pakket aangeleverd wordt. Denk bijvoorbeeld aan de bar, de tools, de drank, de garneringen en de glazen. Ook zorgen wij ervoor dat het menu volledig is ingesteld op jouw wensen. Drink je thuis bijvoorbeeld het liefst een mojito? dan zetten we sterven op de kaart.

Hoe ziet een avond met onze shakers eruit?

We zorgen er altijd voor dat onze shakers altijd op tijd en goed geïnformeerd zijn. We nemen alles mee om te zorgen dat wij ongestoord lekker kunnen schudden en zo hoef je zelf ook nergens meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat 😉. Wil je zelf deze shakers in je achtertuin? Vraag dan als de wiedeweerga een offerte aan bij Bar Company. Ze adviseren je altijd vrijblijvend binnen 24 uur op werkdagen.

https://www.barcompany.nl/