Kafejka
Image default
Business

Bruiloft op de Veluwe

Wilt u trouwen in de mooiste regio van Nederland? Ga dan trouwen op de Veluwe. Dit prachtige gebied geeft uw droombruiloft al gauw een sprookjesachtige uitstraling. Hoeve Kindergoed is een prachtige trouwlocatie op de Veluwe. Deze oude boerderij is perfect voor uw bruiloft.

Centrale ligging

Deze trouwlocatie Veluwe geniet van een centrale ligging. Naast het feit dat de Veluwe een prachtige omgeving is, ligt het ook nog eens zeer centraal in het land. Zo kunnen al uw vrienden en familie deze locatie eenvoudig bereiken en deze mooie dag met u meemaken. Ook is deze locatie bereikbaar via openbaar vervoer.

Locatie mogelijk met eigen catering

Bij deze trouwlocatie in Ermelo op de Veluwe heeft u genoeg vrijheid. U kunt zelf zaken bepalen en altijd gepast advies krijgen. Wilt u gebruik maken van de cateringservice van Hoeve Kindergoed, of toch liever uw eigen catering regelen? Het is allemaal mogelijk. U kunt op deze manier uw droombruiloft realiseren. Ook is het mogelijkheid om op deze locatie te overnachten. Dit is natuurlijk leuk voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten die ‘s avonds niet willen rijden.

Wilt u meer weten over deze trouwlocatie? Neem dan contact op via www.hoevekindergoed.nl. U kunt online meer informatie vinden over deze locatie of telefonisch al uw vragen stellen. Boek nu uw trouwlocatie en geniet van een geweldige bruiloft.