Kafejka
Image default
Business

Bouwmeterkasten

AIC helpt bij het samenstellen van bouwmeterkasten

Mogelijkheden voor de bouwmeterkasten op uw bouwplaats

Elke aannemer weet: bouwmeterkasten op een bouwplaats moeten uitermate veilig en betrouwbaar zijn, zodat de energievoorziening op de bouwplaats niet gecompromitteerd wordt door kortsluitingen en overbelastingen.  Dat betekent dat de bouwmeterkast op úw bouwplaats voldoende gedimensioneerd moet zijn in termen van:

  • 2-polige 220 Volt lichtnetaansluitingen
  • 5-polige of 4-polige 380 Volt krachtstoormaansluitingen
  • Zekeringautomaten
  • Aardlekschakelaar

Daarnaast moet de bouwmeterkast voldoen aan de NEN 10439.4 norm als teken dat de bouwstroomkast inderdaad geschikt is voor gebruik op een bouwplaats.

Uw bedrijfsnaam op uw bouwmeterkast, een goed idee?

In de meeste gevallen worden bouwmeterkasten voorzien van een signaalkleur, zoals geel of oranje, waardoor voor iedereen duidelijk is dat het bij een bouwstroomkast gaat om, in potentie, levensgevaarlijke apparatuur. Aanvullend kunnen de bouwmeterkasten die AIC door heel Nederland levert worden voorzien van uw bedrijfsnaam. Dat staat niet alleen professioneel, het helpt ook om bij het demobiliseren van de bouwplaatsapparatuur  te garanderen dat onderaannemers of leveranciers niet per ongelijk uw bouwmeterkast meenemen.

Bel ons voor vragen over uw bouwmeterkast

Bent u geïnteresseerd in een bouwmeterkast en denkt u erover na of het een goed idee is om uw nieuwe bouwmeterkast te laten voorzien van uw naam en logo? Neem dan contact op met AIC voor een concurrerende, vrijblijvende offerte. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn om niet alleen een veilige en betrouwbare bouwmeterkast aan te schaffen, maar ook over de mogelijkheden om deze te voorzien van uw gegevens. Bel ons op via telefoonnummer 0341 41 33 41 of mail uw vragen naar info@aic.nl.