Kafejka
Image default
Business

Bouwkundig beheer voor VvE

Door voor kwalitatief bouwkundig beheer voor uw VvE te zorgen kunt u met het grootste gemak de veiligheid van uw woon- en werkcomplexen garanderen. Door hoogwaardig technisch en bouwkundig beheer op geregelde tijdstippen uit te laten voeren zal u het gros van de mankementen en onderhoudsklachten voor zijn. Daarnaast kunnen we alle toekomstige klachten en incidentele onderhoudsbeurten meteen opvangen.

Kies om die reden voor het bouwkundige beheer voor VvE’s van ons Amsterdamse bedrijf. Zo ontzorgt u de rest van de vereniging van eigenaren en kunt u garant staan voor veiligheid en zekerheid. Wilt u dus dat alle bouwkundige en technische aspecten van het vastgoed dat u beheert tiptop in orde is schakel dan ons als Amsterdamse VvE beheerder in.

Zorg voor zekerheid

Het bouwkundige beheer van VvE’s is een kant van het verhaal. Aan de andere kant is het belangrijk dat de verzekering is afgesloten en dat er snel gehandeld kan worden in het geval dat er schade hersteld moet worden. Er zijn hier mensen voor nodig. De Amsterdamse VvE Beheerder heeft alle manschappen om alle al het bouwkundige beheer in handen te nemen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de beste service wordt geleverd. Van belang hierbij is dat er een meerjarenonderhoudsplan wordt opgesteld. Dat stelt de verenigingen van eigenaren in staat om op geplande tijdstippen grondig onderzoek te doen om beschadigingen en risico’s te detecteren. Wilt u dus hoge kwaliteit bouwkundig VvE beheer dat gedekt wordt door een passende verzekering dan kunt u bij ons terecht.

De VvE beheerder van Amsterdam

Indien u nog overige taken van de VvE beheerder van Amsterdam wilt ontvangen dan is dat mogelijk. Zo kunt u naast bouwkundige taken ook secretariële en administratieve taken aan ons uitbesteden. We vangen alles voor u op. Zo kunnen we voor geschikt bestuur zorgen dat leden van uw vereniging van eigenaren tijdelijk kan vervangen om alles in de goede banen te leiden. Zo kunnen er algemene e-mails naar leden worden opgesteld, het portaal worden verzorgd waar leden informatie kunnen inwinnen en dergelijke. Stel daarom de Amsterdamse VvE Beheerder aan om uw bouwkundige en technische onderhoud te verzorgen.