Kafejka
Image default
Business

Bijzondere grafstenen in Hoorn

Het ontwerpen van bijzondere grafstenen in Hoorn en omgeving is een belangrijk onderdeel van het eren van overleden dierbaren waaraan Artea Grafmonumenten graag met passie werkt. Niet alleen de wensen van de overledene zijn belangrijk om in acht te houden. Het is ook belangrijk om de verschillende begraafplaats regels in acht te houden. Niet iedereen heeft eenzelfde budget, daarom is het belangrijk het eenmaal vastgestelde budget te honoreren. Het bespreken van geschikte materialen voor het maken van perfecte grafstenen hoort uiteraard ook tot de taken van de professionals van Artea Grafmonumenten. Zij zorgen ervoor dat naast al het verdriet van het gemis van uw dierbare u niet wordt opgezadeld met extra stress vanwege het uitzoeken van de juiste grafsteen.

Regels begraafplaats voor grafstenen Hoorn

Door de jarenlange ervaring is Artea Grafmonumenten bekend met de regels voor grafstenen in Hoorn en in vele andere begraafplaatsen in Nederland. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, zullen zij altijd contact opnemen met de begraafplaats om hier duidelijkheid in te krijgen. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regels en voorschriften voor de grootte en het type van grafstenen die mogen worden geplaatst. Terwijl sommige begraafplaatsen grote grafstenen accepteren, hebben andere begraafplaatsen strenge regels die de grootte van een grafsteen beperken.

Grafstenen ontwerpen naar eigen idee, of juist inspiratie opdoen?

Als u of uw dierbaar overleden geen idee had welke grafstenen in de smaak vallen, is het vast een idee om eens verschillende begraafplaatsen te bezoeken. Het klinkt misschien wat raar, maar op deze manier krijgt u juist een goede indruk van beschikbare vormen, maten, materialen en ontwerpen. Gebruik de bezochte begraafplaatsen om een eerste globale indruk te krijgen van de vele mogelijkheden. Eventueel kunt u foto’s maken die u de professionals van Artea Grafmonumenten laat zien. Al zijn zij zo professioneel dat zij al tijdens uw (kennismakingsgesprek aan de hand van uw verhaal een prachtige schets kunnen maken van hun visie van de grafsteen van uw wensen.

Een vast budget? Geen probleem

Een grafsteen kan duur zijn. Weten wat uw budget is, kan onnodige stress wegnemen en u helpen een beslissing te nemen waar u zich goed bij voelt. Heeft uw geliefde geld gereserveerd voor begrafeniskosten? Of een verzekering afgesloten? Bepaal dan welk deel van dit geld gebruikt kan worden voor de aankoop van een grafsteen.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Artea Grafmonumenten.