Kafejka
Image default
Business

Bedrijfskleding in Ede die bij u past

Bent u op zoek naar bedrijfskleding in Ede, bijvoorbeeld voor uw bedrijf? Complementair Workwear weet als geen ander dat het ontzettend veel tijd kan innemen om de juiste kleding te vinden voor de branche waarin u werkt. Soms kunnen er wel uren, dagen of zelfs weken voorbij gaan en u nog steeds niet kleding heeft gevonden die bij u past. Dat is tijdrovend én frustrerend – terwijl er nog tientallen andere taken tegelijkertijd op u staan te wachten. Bij Complementair Workwear hoeft u niet meer uren, dagen of weken te zwoegen. Zij weten welke kleding het beste bij u en uw bedrijf past en geven u daarbij graag advies.

Bedrijfskleding in Ede voor veiligheid

Bent u op zoek naar veilige bedrijfskleding in Ede? Complementair Workwear is op de hoogte van alle veiligheidseisen voor kleding in diverse branches. Zij blijven altijd up-to-date met alle nieuwe regelgevingen en innovaties betreft kleding voor het bedrijfsleven. De veiligheidskleding is vaak in bepaalde branches niet alleen handig maar ook simpelweg verplicht. Zo kunt u denken aan vlamvertragende of signaalkleding als u werkzaam bent als brandweer. Deze kleding moet vuurbestendig zijn vanwege uw eigen veiligheid – bij Complementair Workwear kunt u rekenen op deze veiligheid én betrouwbaarheid.

Ook kunt u behoefte hebben aan ‘high visibility’ kleding. Deze kleding wordt vaak gebruikt bij veiligheidsfuncties als stewards of verkeersbegeleider. Deze kleding zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent door middel van fluorescerende kleuren. Meestal zijn deze kleuren geel, oranje, roze of groen. Hierdoor wordt u gauw herkend.

Complementair Workwear

Complementair Workwear is een bedrijf dat bestaat uit een jong en flexibel team. Elke dag staan zij voor u klaar om veilige en geschikte kleding te leveren voor diverse branches in het bedrijfsleven. Dit wordt allemaal met veel passie gedaan met de maatschappij in hun achterhoofd. Zij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen als een cruciaal aspect van het bedrijf – denk hierbij aan betere arbeidsomstandigheden in derde wereld gebied maar denk ook aan een duurzamere manier van werken. Omdat zij ook hechten aan duurzaamheid, zijn zij ook bereid om van oude kleding nieuwe kleding te maken.