Kafejka
Image default
Business

Bedrijfshalverlichting is erg belangrijk!

Ik moest in mijn bedrijfspand nieuwe bedrijfshalverlichting aanschaffen. De reden hiervoor was omdat de verlichting toen het niet meer zo goed deden na een flinke stroomstoring. sommige lampen vielen gewoon uit tijdens werkuren of gave niet genoeg licht om de werknemers te voorzien van licht. Daarom had ik besloten nieuwe verlichting daarvoor aan te schaffen. Want de veiligheid van mijn werknemers gaat absoluut voor. Bestel bedrijfshalverlichting van Schréder.

Waar kun je goede bedrijfshalverlichting vinden?

Vroeger haalde ik altijd mijn bedrijfshalverlichting bij een lokaal bedrijf in de buurt. Wij waren erg goede vrienden en hielpen elkaar met allerlei soorten zaken. Alleen zijn zaakje met verlichting kon hij niet meer bijhouden, dus moest hij helaas stoppen ermee en de zaak sluiten. Hierdoor moest ik verder zoeken naar een ander bedrijf die mij hiermee kan helpen. Gelukkig heb ik veel connecties opgebouwd in de jaren dat ik werk en kon ik die inzetten om meer informatie en bedrijven te vinden die bedrijfshalverlichting deden. Een goede collega van mij wist nog een goed bedrijf waar zij de verlichting vandaan hadden. Hij zei dat hij totaal geen spijt ervan had en dat ik het ook eens moest proberen. Ik bekeek hun website en zag dat ze al jaren ervaring hiermee hadden en nam meteen contact op met het bedrijf. Ze waren erg vriendelijk en ik kon meteen een paar dagen later komen voor een gesprek.

Het perfecte bedrijf gevonden!

Een paar dagen later tijdens het gesprek had ik een goede band met de persoon die voor mij zat. We hadden het over het probleem dat ik had en vroeg hoe zij dit konden oplossen. Hiermee vertelde ze mij over hun werkwijze en hoe zij mij hierin konden helpen. Bovendien waren de producten die ik aan moest schaffen nog voor een redelijke prijs betaalbaar. Daarom besloot ik met hun in zee te gaan en hopen op het beste. Nou, mijn collega loog niet over de service van het bedrijf. Ze waren super snel en erg vriendelijk! Nu is onze verlichting verbeterd en kunnen mijn werknemers weer goed aan het werk.

Meer weten over Schreder Industry Lighting? Bekijk dan de website van Schreder via www.schrederindustrylighting.com voor meer informatie.