Kafejka
Image default
Business

Arend beveiligingssysteem kopen

Arend beveiligingssysteem kopen

Om een beveiligingssysteem te kopen kunt u terecht bij Arend Beveiliging. Als specialist verkopen wij hoogwaardige beveiligingssystemen voor in en om het huis. Van videobewaking tot alarm- en intercomsystemen. Wat u ook nodig hebt op het gebied van het verbeteren van de toegangscontrole tot uw pand of de toezicht op uw goederen wij kunnen het u leveren.

Ook voor de installatie van uw bewakingsproducten kunt u ons inschakelen. Wij hebben specialisten in dienst die de installatie kunnen verzorgen voor uw pas aangeschafte pand- of huisbeveiliging. We installeren ieder merk systeem en geven zonodig advies voor een optimale plaatsing wanneer u er voor kiest om bij ons een beveiligingssysteem te kopen.

Keuze uit vele beveiligingssystemen

U kunt bij Arend Beveiliging vele verschillende beveiligingssystemen kopen. De camera’s die we verstrekken zijn onder andere van Honeywell en Dahua. Daaronder bevinden zich de standaard uitvoeringen die voor algemeen gebruik toepasbaar zijn, maar ook koepelmodellen die een wijder bereik hebben. Ook verkopen wij thermische toezichtcamera’s die registreren of er mensen ‘s nachts of bij slecht zich op een verboden plek komen.

Verder kunt u bij ons ZKTeco, CDVI, Dahua, Maasland en Sewosy toegangscontrolemechanismen kopen. Dat kan gaan om RFID geregelde toegangen. Dergelijke beveiliging werkt bijvoorbeeld aan de hand van een RFID-kaart die men langs een lezer kan halen om naar binnen of buiten te kunnen. Dat kan in de vorm van een deurbeveiliging of in de vorm van een toegangspoortje.

Service en installatie van uw beveiligingssysteem na aankoop

Naast een ruim assortiment aan beveiligingsproducten uw bedrijf of woning te beveiligen kunt u bij ons ook na aankoop terecht voor de installatie van een beveiligingssysteem. Een veiligheidsexpert kan de bedrading aanleggen in uw pand, de mechanismen bevestigen en alles testen voordat het in gebruik wordt genomen. Daarbij kan een specialist u tips geven over de exacte plaatsing en aansluiting van alle onderdelen. Zelfs wanneer u zelf aan de slag wilt na een beveiligingsysteem bij ons te hebben gekocht kunnen wij u daarbij helpen.

 

https://arendbeveiliging.nl/

Related Posts

Vespa LX Touring accessoires

De voordelen van een horeca groothandel

Wil jij werken als letselschadebehandelaar? Uitdagende vacatures vind je bij Rochewood