Kafejka
Image default
Business

Aluminium kozijnen

Wanneer er een keuze moet worden gemaakt tussen aluminium kozijnen en houten kozijnen, moet er sprake zijn van gedegen kennis. Velen zweren nog steeds bij houten kozijnen en zien aluminium kozijnen als een mindere variant of een blijk van slechte smaak. Dit idee is echter al lang achterhaald. Het wordt tijd om te kijken naar de feiten en naar de impact die onze beslissingen hebben op het milieu. Voor de productie van houten kozijnen moeten nog steeds bomen worden gekapt. Daarbij is tropisch hardhout nog steeds een geliefde soort. Uit onderzoek is gebleken dat nog dagelijks vele hectaren tropisch regenwoud worden gekapt ten gunste van de houthandel die de bouw en industrie faciliteren. Er wordt gepretendeerd dat er duurzaam wordt gekapt. Zo zou er voor elke gekapte boom een andere worden geplant. In werkelijkheid komt hier zelden iets van terecht. Tevens wordt bij het aanplanten van nieuw bos een monotoon ecosysteem gecreëerd  waar diversiteit een zeldzaamheid is. Afgezien van de impact op het milieu zijn er vele andere voordelen te benoemen van aluminium kozijnen ten opzichte van houten kozijnen. Schipper Ede is een ware specialist op het gebied van aluminium kozijnen.

Aluminium kozijnen bij Schipper Ede

Schipper Ede is een familiebedrijf dat al tientallen jaren aluminium kozijnen produceert levert en installeert. Met hun jarenlange ervaring heeft Schipper Ede een reputatie waar je u tegen zegt. Aluminium kozen zijn goedkoop, ze hoeven niet geschilderd te worden en behoeven nauwelijks onderhoud. Daarmee zijn aluminium kozijnen een investering voor het leven omdat ze tientallen jaren meegaan. Tevens zijn ze uitstekend bestand tegen inbraak. Schipper Ede beschikt over een eigen fabriek met showroom die zeer de moeite waard is. Wanneer je behoefte hebt aan advies of inspiratie, aarzel dan niet en kom gerust langs. Je kan natuurlijk ook via e-mail of telefoon een vraag stellen. Schipper Ede is de specialist op het gebied van aluminium kozijnen.

Website

Schipper Ede heeft naast aluminium kozijnen nog veel meer in huis. Bezoek daarom de website, en ontdek wat Schipper Ede nog meer in huis heeft. Schipper Ede heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van aluminium kozijnen. De website geeft een goed beeld van reeds uitgevoerde projecten, en daarmee de expertise van Schipper Ede.