Kafejka
Image default
Business

Allround schilder Nijmegen

Schaepmeester is niet alleen een allround schilderbedrijf in Nijmegen voor al uw schilderwerk, ook voor andere werkzaamheden kunt u bij Schaepmeester terecht. Denk bijvoorbeeld aan glas, plafond- en wandafwerking, houtrotsanering en allerlei soorten onderhoud aan woningen en gebouwen. De ervaren en deskundige schilders van Schaepmeester werken in de omgeving van Nijmegen. Dit gebied omvat onder andere Wijchen, Elst, Beuningen, Bemmel, Malden, Berg en Dal en Lindenholt.  

Schilder in Nijmegen ook voor renovaties

Schaepmeester staat niet alleen bekend als vakkundige schilder in Nijmegen maar ook hebben zij de kennis en capaciteit in huis om gehele renovatie projecten te realiseren. Zo zijn zij gespecialiseerd in houtrot- en betonreparaties. Zij weten als geen ander dat iedere betonreparatie een andere aanpak nodig heeft. Ook gebruiken zij uitsluitend de beste materialen. Zo hebben ze al diverse vervallen monumentale panden in ere weten te herstellen. Als finishing touch verzorgen ze tevens nog het schilderwerk en het oude pand is weer als nieuw. Alle projecten worden met uiterste precisie uitgevoerd en altijd in overleg met de bewoners of eigenaren. Op de website van Schaepmeester kunt u zien welke projecten zij al hebben gerealiseerd. U zult zien dat ieder project van hoge kwaliteit is. Alle schilders bij Schaepmeester werken namelijk met passie voor het vak en dat zie je zeker terug in het resultaat.

Een schilder in Nijmegen die van alle markten thuis is

Met recht kun je zeggen dat Schaepmeester een schilder is in Nijmegen die van alle markten thuis is. Naast de hierboven genoemde werkzaamheden kun je namelijk ook bij Schaepmeester terecht voor het leveren, plaatsen en vervangen van allerlei soorten glas producten. Zij beschikken niet alleen over een groot assortiment aan glasproducten ook weten zij door hun kennis en ervaring precies hoe ze een bepaalde uitstraling kunnen creëren met een bepaald glasproduct. Omdat zij zoveel verschillende werkzaamheden uitvoeren hoeft u geen aparte glaszetter, schilder of houtrot expert in te schakelen. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten. Samen met u wordt er een plan van aanpak opgesteld. U beschrijft zo specifiek mogelijk wat uw wensen zijn en Schaepmeester stelt een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u op. U haalt met Schaepmeester dus een heel team aan experts in huis op ieder gebied.