Kafejka
Image default
Offers

Alles wat je moet weten over e-liquids

 

De gewone sigaret gaat plaats maken voor de e-sigaret, ook wel de elektrische sigaret genoemd. Deze sigaret wordt steeds populairder en zie je dan ook steeds vaker. Maar waarom is de e-sigaret nou zo populair? Dit komt door de vele smaakjes. Er bestaan zoveel diverse smaken die je kunt gebruiken in de e-sigaret. Denk bijvoorbeeld aan een koffiesmaak of een fruitsmaakje. Bovendien kun je ook nog altijd voor de tabak smaak kiezen. Wist je dat je ook een e-liquid zelf kun maken? In deze blog vertellen we je hier meer over!

Wat is een e-liquid?

Allereerst gaan we dieper in op wat een e-liquid nou eigenlijk is. Een e-liquid is een kant-en-klare vloeistof die je kunt gebruiken in je e-sigaret. Ook kun je kiezen om nicotine er aan toe te voegen. Zoals we net al zeiden zijn er ontzettend veel diverse smaken. Je kunt kiezen uit meer dan 100 smaken voor in de e-sigaret!

Basisvloeistof

Een basisvloeistof, ook wel een base genoemd, is de vloeistof die wordt ingezet om zelf e-liquids te maken. Je kunt hier een aroma naar keuze aan toevoegen. Ook kun je de basisvloeistof puur gebruiken.

Aroma

Een aroma is een smaakstof. Deze smaakstof kun je gebruiken om een e-liquid te maken. Deze voeg je toe aan een basisvloeistof volgens de juiste mengverhouding. Daarna laat je deze vloeistof een tijdje rijpen. Zo wordt de smaak optimaal geproefd. Een aroma kan uit enkele en meerdere smaakstoffen bestaan. Het is aan jouw de keuze wat je lekker vindt!

Boosters

Boosters gebruik je in de e-sigaret om nicotine toe te voegen. De meeste boosters bedragen 18 mg nicotine, maar ze bestaan ook in hoeveelheden van 20 mg nicotine. Deze kun je toevoegen aan een basisvloeistof, maar je kunt ze ook puur gebruiken. Boosters hebben een bepaalde PG en VG verhouding. PG is de grootste smaakdrager. Bovendien zorgt dit stofje voor een lekkere kriebel in je keel. VG zorgt voor de hoeveelheid damp. Dit kun je helemaal samenstelling naar jouw voorkeur!

Meer weten over e-liquids?

Wil je graag meer informatie over de e-liquids en wat je er allemaal zelf aan kunt toevoegen? Kijk dan eens op de website van bijvoorbeeld Smokesmarter. Daar kun je veel informatie vinden over de e-sigaret en e-liquids. Heb je nog een dringende vraag doe nog onbeantwoord is? De specialisten van Smokesmarter staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!

 

 

 

 

 

 

https://www.smokesmarter.nl/