Kafejka
Image default
Business

Alles is mogelijk bij de aanhangwagens van Cluistra

Als het om aanhangwagens gaat is alles mogelijk bij Cluistra. Zij bieden aanhangwagens in alle soorten maten, voor elke behoefte en elke klus. En of u nu wilt kopen, huren of leasen, het kan allemaal. Uw aanhangwagen laten onderhouden of repareren? Als BOVAG erkend bedrijf is dat in goede handen bij Cluistra.

De aanhangwagens van Cluistra

Bij Cluistra vindt u honderden verschillende aanhangwagens aan in verschillende categorieën. Omdat u blindelings moet kunnen vertrouwen op uw aanhangwagen bieden ze bij Cluistra de aller sterkste en meest robuuste aanhangwagens van Europa. Wilt u een wagen die volledig aan uw wensen voldoet, dan bouwen zij in hun eigen werkplaats uw aanhangwagen op maat met complete opbouwconstructie.

De aanschaf van een nieuwe aanhangwagen is voor een grote investering. Bij Cluistra heeft u de mogelijkheid om uw HAPERT-aanhanger te leasen. Daarnaast kunt u bij hun terecht voor scherp geprijsde occasions. Net wat voordeliger, maar wel de kwaliteit die u zoekt.

Wanneer u een aanhangwagen koopt bij Cluistra dan kunt u uw oude aanhangwagen inruilen. Wanneer u bij hun langs rijdt met uw huidige aanhangwagen dan krijgt u direct een eerlijk advies, een eerlijke inruilprijs en een vlotte afhandeling.

Huren van aanhangwagens en meer bij Cluistra

Naast het kopen of leasen van een aanhangwagen kunt u bij Cluistra een aanhangwagen huren. En dat is niet het enige wat u kunt huren! Er is een groeiend assortiment aan oplossingen die u voor een dagdeel of langere periode kunt huren. Naast aanhangwagens zijn dat bijvoorbeeld hoogwerkers en verhuisliften.

Om er zeker van te zijn dat u goed materiaal heeft wordt er niets verhuurd voordat het eerst grondig is gecontroleerd. Bovendien krijgt u een uitgebreide instructie over de techniek zodat u niet zelf hoeft te ontdekken hoe het werkt.

Cluistra is Premium HAPERT-dealer

Door Cluistra wordt veel waarde gehecht aan hoogwaardige materialen en service waar u op kunt bouwen. Ze zijn dan ook niet voor niets Premium HAPERT Dealer. Met HAPERT kiest u voor een transportoplossing die robuust, betrouwbaar en stabiel is. Deze aanhangwagens zijn gemaakt om uw lading veilig en onbeschadigd te vervoeren.