Kafejka
Image default
Business

25 jaar getrouwd alweer, wat geef je als cadeau?

Mijn ouders zijn al heel lang samen, over een week zijn ze zelfs 25 jaar getrouwd! Ik heb heel lang mijn hoofd gebroken over wat ik ze zou geven als cadeau, wat heeft iemand nog nodig als ze al 25 jaar getrouwd zijn? Zo een persoon heeft eigenlijk niets meer nodig, een materieel cadeau was dan ook geen optie, daar heb je helemaal niets aan als je 25 jaar getrouwd bent. Ik heb heel lang getwijfeld of ik dan toch een fotoboek voor mijn ouders zou maken, met allemaal foto’s van de afgelopen 25 jaar samen. Het probleem was echter dat ik al ontzettend veel van zulke fotoboeken gemaakt had. Het zou geen origineel cadeau meer zijn.

Op het Internet zoeken

In mijn wanhoop naar het perfecte cadeau zoeken voor mijn ouders die binnenkort 25 jaar getrouwd zouden zijn, ging ik het Internet op om te zoeken naar inspiratie. Ik wou wel graag iets met foto’s doen, dat zou een leuke manier zijn om terug te kijken naar alle herinneringen van 25 jaar getrouwd zijn. Toen stuitte ik op een website die Jilster heette. Op Jilster kon je glossy’s maken. Dit was perfect! In een glossy kun je niet alleen allemaal foto’s zetten over 25 jaar getrouwd zijn, maar ook allerlei verhalen van vrienden, familie en kennissen over het gelukkige stel! Bovendien zou ik een heleboel glossy’s kunnen laten drukken, en ze op het feestje van mijn ouders, ter gelegenheid van 25 jaar getrouwd zijn, neerleggen.

Snel te werk, voor de dag dat ze 25 jaar getrouwd zouden zijn

Zo ging ik snel te werk om de glossy voor de 25e trouwdag van mijn ouders af te krijgen. Ik had nog een week, en ik wou het cadeau eerst aan hen geven voordat ik er een heleboel afdrukte om aan de gasten op het feestje te laten zien. Na heel veel mensen geïnterviewd te hebben en foto’s van allerlei bronnen gekregen te hebben kon ik vrij snel mijn glossy ter gelegenheid van 25 jaar getrouwd te zijn afmaken. Morgen is de grote dag, dan geef ik hem aan mijn ouders, die dan 25 jaar getrouwd zijn. Hopelijk vinden ze het leuk!