Kafejka
Image default
Business

Wat is het belang van het maken van een Office 365 back-up?

De noodzaak van Office 365 back-up realiseer je je pas als je ooit te maken hebt gehad met het verloren gaan van (veel) echt belangrijke gegevens. Of vanwege het moment van paniek dat je voelde toen je alleen maar dacht dat je (veel) belangrijke gegevens kwijt was omdat je geen goede back-up had. Het is hierbij niet van belang om welke soort gegevens dat het gaat. Of het nu gaat om foto’s van een gezinsvakantie, een verslag van het werk of huiswerk van een semester, velen hebben allerlei gegevens op de harde schijf van hun computer of mobiele apparaat staan die niet alleen waardevol zijn, maar ook te waardevol zijn om te verliezen. Bekijk de back-up service van Backupmyoffice 365

Office 365 back-up plan

Het is een heel goed idee om met behulp van Office 365 back-up het maken van back-ups van gegevens tot een onderdeel van je routine te maken. Als je je gegevens verliest als gevolg van een hardwaredefect of een ransomware-aanval, kan het hebben van een goede en betrouwbare back-up de oplossing zijn waar je op zo’n moment naar snakt. Gegevensverlies kan iedereen overkomen. Een back-upstrategie kan je helpen het verpletterende gevoel te vermijden dat je gegarandeerd krijgt als je erachter komt dat al je harde werk en dierbare herinneringen weg zijn.

Neem geen risico

Laten we eerlijk zijn, je hebt misschien een geweldige computer of externe harde schijf, maar op een dag zijn ze onderhevig aan slijtage en kan het zomaar zijn dat je je gegevens verliest. Je lokale computerreparateur kof goede vriend kan misschien (wat) gegevens redden tegen een fikse betaling, maar misschien ook weer niet. Dat is het risico dat je neemt als je geen back-up van je gegevens maakt. Erger nog, het internet herbergt veel potentiële bedreigingen voor je gegevens. Dingen zoals virussen en Trojaanse paarden stelen niet alleen je gegevens. In sommige gevallen wissen ze zelfs alle gegevens.

Vele dreigingen

Er is ook de dreiging van ransomware. Dat is wanneer een hacker een virus op uw computer plaatst dat uw gegevens versleutelt, waardoor ze onbruikbaar worden. Het kan zijn dat u geld moet betalen om de hacker uw gegevens te laten ontcijferen, zonder garantie dat hij of zij dit zal doen. Als u een actuele back-up van uw gegevens heeft, is dit minder zorgwekkend. Je kunt je harde schijf gewoon wissen en terugzetten naar je laatste Office 365 back-up via backupmyoffice365.nl.

Related Posts

Uw webdesign goed geregeld in Veenendaal

Uitbesteding salarisadministratie

Wil jij werken als letselschadebehandelaar? Uitdagende vacatures vind je bij Rochewood