Trap zandstralen met minder nabewerking is Luchtgommen

Mijn man en ik hadden besloten om onze trap te laten zandstralen. Maar op advies van de firma Riforma, laten we onze trap nu door hen luchtgommen in de plaats van zandstralen. Ze vertelden mij dat luchtgommen een techniek is die milieuvriendelijk is en daarnaast ook minder schade nalaat op de materialen. Dus trap zandstralen door te luchtgommen. Je kan er alles over lezen via https://www.riforma.be.

IK zelf vind het ecologische aspect nogal belangrijk. Als we dezer dagen keuzes kunnen maken waardoor we het milieu minder belasten, zijn we dat aan onszelf, aan de volgende generaties en aan het milieu verplicht. Althans dat is mijn mening daarover. Mijn man daarentegen was erg verheugd om te horen dat het luchtgommen minder effect heeft op de originele staat van de trap, dan zandstralen.  

Het huis waar mijn man en ik in wonen, is geplaatst door de vader van mijn man, mijn schoonvader dus. Het is oerdegelijk gebouwd. Mijn schoonvader was metser van beroep. En als er ergens materialen te veel waren op andere bouwwerven, gebruikte hij deze in zijn eigen bouw. Dat kon toen nog allemaal. 

Ook onze eikenhouten trap is een stukje vakmanschap. Dus hoe meer we die in ere kunnen bewaren, des te beter. Ik ben er zeker van dat we hiervoor bij Riforma aan het juiste adres zijn

https://www.riforma.be/trap-zandstralen