Waarom een refurbished iPhone 6S een betrouwbare keuze is

Refurbished iPhone 6S: wat zijn de voordelen van het kopen van refurbished?

Een refurbished iPhone heeft in vergelijking met een nieuw exemplaar een flink aantal voordelen. In dit artikel worden de belangrijkste voordelen besproken van een refurbished iPhone 6S.

Goedkoper dan een abonnement

Wil je een iPhone 6S hebben maar hier niet teveel geld voor betalen? Wees verstandig en kies voor een refurbished iPhone 6S. Wanneer je besluit om deze te combineren met een sim-only kaart ben je helemaal goedkoop uit. Een ander voordeel is dat je ook niet vast zit aan een tweejarig abonnement.

Geen BKR-registratie

Sinds 1 mei 2017 is de Telecomet in Nederland veranderd. Deze nieuwe wetgeving verplicht telecomproviders om te controleren of een potentiële klant kredietwaardig genoeg is om een telefoonabonnement af te sluiten. Een eventuele BKR-registratie kan zelfs een negatief gevolg hebben voor het maximaal te lenen hypotheekbedrag bij de bank. Zit je niet te wachten op een BKR-registratie? Kies dan voor een refurbished iPhone 6S. Door het toestel los te kopen krijg je geen BKR-registratie.

Twee jaar garantie

In tegenstelling tot de meeste refurbished aanbieders, ontvang je bij Forza Refurbished standaard twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPhone 6S. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief goede aankoop. Mocht er dan toch iets gaan mankeren aan de refurbished iPhone 6S dan kun je gebruik maken van de garantie.

Geen zorgen

Omdat we ontzettend zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, geven we je bij Forza Refurbished standaard twee jaar garantie. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van een kwalitatif uitstekenderefurbished iPhone 6S. 

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/6s/