luchtgommen geeft een mooier resultaat dan zandstralen

Zandstralen

Ik ben bij het bedrijf Riforma in Retie gaan aankloppen via https://www.riforma.be/ , met de vraag om de gevels van mijn ouderlijke woning te laten zandstralen. Zij wisten mij te vertellen dat ze een nieuwe techniek gebruiken om gevels te reinigen , namelijk luchtgommen. Ze verzekerde mij ook dat luchtgommen in verhouding tot zandstralen milieuvriendelijker is, dat de werken minder stof produceren en dat de kwaliteit van de reiniging beter is. 

Ik zelf ben dakwerker van beroep. En omdat mijn ouders klachten hadden over een lek in het plat dak, ben ik dat voor hen gaan herstellen. Ik heb toen opgemerkt dat de gevels van het huis ook toe waren aan een opknapbeurt. Daarom dat ik contact had opgenomen met  Riforma

Mijn ouders zijn al wat ouder en de klussen om en rond het huis worden wat te zwaar. Dus ga ik regelmatig even helpen. Het dak heb ik nog goed kunnen herstellen, deze week ga ik de perenbomen snoeien, ik ga het gras af doen en samen met mijn vader maak ik de tuin klaar voor de komende winter. 

Als binnenkort de gevels van het huis nog proper gemaakt zijn, dan zal het geheel er al weer heel anders uit zien. Ik heb er alle vertrouwen in dat de vakmannen van Riforma mooi werk zullen leveren.   

https://www.riforma.be/