Kafejka
Image default
Business

Irene Budget

Bij Irene Budget kun je eenvoudig terecht als je op zoek bent naar een balans tussen je inkomsten en uitgaven.
Voor veel mensen is het vreemd om over inkomsten of uitgaven te praten met andere mensen. Het is in de Nederlandse cultuur namelijk niet echt gewoon om over je financiën te praten met andere mensen.

Bij Irene Budget begrijpen we dat. Bij mij kun je eenvoudig terecht wanneer je niet bij andere mensen terecht kunt voor advies over inkomsten en uitgaven.
Misschien vraag je je wel af wat andere mensen voor problemen tegenkomen op het gebied van inkomsten en uitgaven.
Ik kan jou eenvoudig helpen met de problemen en ongemakken die je ervaart met jouw financiën. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Irene Budget – wat kun je bij mij allemaal?

Je kunt bij Irene Budget terecht voor budgetcoaching, bewindvoering en mentorschap.
Hoe kun je nou bijvoorbeeld zo goed mogelijk je budget beheren? Als je bij mij komt voor budgetcoaching, ga ik je hier meer over leren. Zo kun jij eenvoudig een betere balans vinden tussen je inkomsten en uitgaven.

Ik ben bovendien KIWA gecertificeerd budgetcoach en ik werk als zzp-er vanuit Bennekom. Ik blijf met mijn bedrijf graag klein. Zo kan ik mijn cliënten persoonlijk leren kennen. Doordat ik mijn cliënten persoonlijk leer kennen, kan ik altijd maatwerk leveren voor elke cliënt. Elke cliënt is ten slotte anders. Ik kijk altijd naar de persoon om te kijken welke manier van budgetbeheer het beste bij hem/haar past.

Ik probeer je altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik doe dat door jou zoveel mogelijk zelf te laten doen. Wat je zelf kunt doen, laat ik je altijd zelf doen. Alleen het gene wat je niet zelf kunt doen, daar zal ik je bij helpen. Wel biedt ik je vanzelfsprekend de steun die nodig is bij het zelf afhandelen van je financiën. Zo sta je er nooit alleen voor!

Hoe kom je bij mij terecht?

Je kunt bij Irene Budget terecht als bedrijf, maar ook als particulier. Je kunt bij mij terecht voor kortdurende of langdurende trajecten. We starten altijd met hetgeen dat jij vraagt van mij.
In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we alles inzichtelijk en bespreken we globaal wat de kosten van het traject ongeveer gaan worden.

Ik kan me voorstellen dat je vooraf misschien nog een aantal vragen hebt. Je kunt dan ook eenvoudig contact met mij opnemen door te bellen of door het contactformulier op de website in te vullen.
Ik probeer dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Related Posts

Bruiloft op de Veluwe

Cedge Meubel kasten

Regenwaterfilter voor in een woning