gevels luchtgommen , een verademing voor het huis

Gevel luchtgommen – lees er alles over op https://www.riforma.be
Mijn man en ik hebben beroep gedaan op de expertises van Riforma uit Retie, voor het reinigen van onze voorgevel. Bij Riforma zijn ze gespecialiseerd in het milieuvriendelijk luchtgommen door middel van de Riforma methodiek. Dit houdt in dat ze de gevel volledig stofvrij reinigen, zonder hem te beschadigen. 

2 jaar geleden zijn mijn man en ik de uitdaging aangegaan om een huisje uit de jaren 30 te renoveren. We hebben een cv- installatie laten plaatsen, de volledige elektriciteit hebben we zelf vervangen,  we hebben isolatie geplaatst, nieuwe kozijnen en ramen met dubbele beglazing gestoken, een nieuwe keuken geplaatst, de dakpannen vervangen en tot slot onze voorgevel laten reinigen. 

De meeste verbouwingen hebben we zelf gedaan, met hulp van vrienden en onze ouders. Het was een behoorlijke klus. Voor het reinigen van de voorgevel werd ons Riforma uit Retie aangeraden. Goede kennissen van ons hadden al eens beroep gedaan op hun diensten en waren er erg tevreden over. 

En ook wij zijn blij met het resultaat. Het reinigen van de voorgevel heeft het geheel opgefrist zonder het gebouw van zijn karakter te ontdoen. En dat voor een redelijke prijs. We kunnen niks dan positief zeggen over onze ervaring met de vakmannen van Riforma uit Retie. 

https://www.riforma.be/gevel-luchtgommen