De eyecatchers van Nova voor het bewaren van je sieraden

De sieraden displays van Nova zijn niet alleen ideaal voor het bewaren van je sieraden, het zijn ook ware eyecatchers. Of je nu kiest voor een sieraden display voor je armbanden of voor een halsketting, je hebt bij hun de keuze uit een ruim assortiment creatieve sieraden displays. Naast de verschillende sieraden displays zijn er de compacte en handige reis-etuis om je sieraden mee te nemen op vakantie of een weekendje weg.

Sieraden displays voor armbanden of horloges

Een armband display is een mooie manier om je waardevolle armbanden of horloges op te bergen. Bij Nova kun je terecht voor een groot assortiment armbanden displays:

  • Armband display als doos: er zijn verschillende armbanden displays als doos verkrijgbaar. De meeste hiervan hebben kussentjes waarbij je om de kussentjes je armbanden en/of horloges kunt bevestigen. Dit doe je eenvoudig door de kussentjes eruit te halen.

  • Armband display als houder: deze displays bestaan uit één of meer cilinders of kokers op een standaard. Je bevestigt je armbanden of horloges om de cilinder of koker. Bij de displays met meerdere cilinders kunt u de cilinders uit de standaard halen.

  • Reisetui: deze bestaat uit een rol van velours in een etui van imitatieleer.

Sieraden displays voor oorbellen (oorbellenrekjes)

De oorbellenrekjes van Nova zijn een trendy manier om je oorbellen op te bergen zonder dat je ze verliest. Ook geeft een oorbellenrekje je direct een overzicht van alle oorbellen die je hebt. In de oorbellenrekjes kun je zowel knopjes als grotere oorbellen (hangers en/of ringen) hangen. Er zijn rekjes voor 12 paar oorbellen en rekjes voor 24 paar oorbellen. Beide soorten zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

De horlogeboxen

In een horloge doos van Nova kun je je horloges veilig opbergen. Net als bij de armband displays zitten er kussentjes in deze displays die je er eenvoudig uit kan halen om er je horloge omheen te doen. Zo blijven de horloges in de doos op zijn plaats en kun je ze ook mooi sorteren. Er zijn diverse varianten horloge dozen, dus keuze genoeg. Daarnaast is er een gecombineerd display waarin je horloges en (zonne)brillen kunt opbergen.