Bakken en pallets van kunststof van de beste kwaliteit

Alpac is uw partner als het gaat om kunststof pallets en bakken. Door het samenwerkingsverband met diverse spuitgietfabrikanten door heel Europa is het bedrijf in staat om duurzame, kosteneffectieve en klantgerichte oplossingen te bieden. Daarnaast heeft Alpac een uitgebreid en veelzijdig aanbod waar de klant uit kan kiezen. Alle producten uit het assortiment zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit. Daarnaast behoort een service op maat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Kunststof bakken en pallets kunnen volledig naar de wens van de klant worden gerealiseerd. Bij Alpac heeft u de garantie op een bak of pallet die aan al uw eisen voldoet.

Uw kunststof pallets of bakken geleverd onder aangename voorwaarden

Alpac levert uit eigen voorraad dit garandeert u een snelle levering.  Welk product u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u uw bestelling altijd op tijd ontvangt. Nadat u een bestelling heeft gedaan via de webshop, kunt u in korte tijd gebruikmaken van de aangeschafte kunststof palletboxen of kunststof bak. Mocht het product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk om de bak of de pallet retour te sturen naar Alpac. Op online bestellingen zit een retourgarantie van tien dagen. Klanten hebben dus meer dan voldoende tijd om te zien of de kunststof pallets en bakken naar wens zijn.

Wij vragen uitsluitend de meest attractieve prijzen voor kunststof pallets en bakken

De standaardproducten en de op maat gemaakte pallets en bakken voor specifieke projectoplossingen zijn scherp geprijsd. Onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. En onze leveringsvoorwaarden zijn altijd erg goed. Daarnaast is een kunststof bak of kunststof pallet in het assortiment van Alpac altijd scherp geprijsd. Klanten die extra voordelig uit willen zijn, kunnen op de website de verschillende aanbiedingen bekijken. Met grote regelmaat worden door Alpac restpartijen, projectrestanten en een groot assortiment kunststof bakken met lichte gebruikssporen aangeboden tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. De tweedehands kunststof pallets en andere artikelen zijn natuurlijk in een goede staat en hebben nog een lange levensduur.